Repülés a Balaton felett
Nyomtatható utalványok

Élményszámba menő ajándék: lenyűgöző balatoni panoráma, a Balaton-felvidék csodái madártávlatból és a pilóta életérzés megtapasztalása!

Válj egy órára profi pilótává, csúcskategóriás ultralight repülőgépen, megismerve a szárnyalás luxusélményét!

Szárnyalj velünk a fellegekben, akár egész éven át, napkeltétől napnyugtáig!
Ne feledd, az élmény a legjobb ajándék!

A fellegekben repülés maga a szabadság! Éld át a határtalan szárnyalást a csúcskategóriás Pipistrel repülőgéppel, miközben a páratlan balatoni panorámában, a vulkanikus Káli-medencében, a Tihanyi Apátságban vagy a Szigligeti várban gyönyörködsz, úgy, ahogy eddig még nem láttad: madártávlatból. Velünk még azt is kipróbálhatod, milyen egy igazi pilótának lenni, hiszen testközelből, a pilótafülkéből figyelheted és élheted át a pilóta lét szépségeit. Kipróbáltad, megszeretted? Add ajándékba, hiszen az élmény örökre megmarad.

Azért vannak az álmok, hogy valóra váltsuk őket! Ha eddig csak irigyelted a szárnyaló madarakat, ideje, hogy kipróbáld, milyen a kilátás az ő szemszögükből! A sebességről és a biztonságról a többszörös NASA-győztes Pipistrel repülőgép és profi pilótánk gondoskodik, akitől Te is elleshetsz egy-két trükköt :) Neked nincs más dolgod, mint érezni az adrenalint és kattintani a fotókat, mert ezt a látványt örökre magaddal szeretnéd vinni.

A repülőgép kétszemélyes, így egyszerre csak egy utast tudunk magunkkal vinni. A párban repülés további egy Pipistrel gép bevonásával lehetséges párhuzamos, ún. kötelékben való repüléssel, ennek megfelelően a repülési díj az eredeti ár duplája. Az útvonal tervezésénél az egyedi igényeket figyelembe vesszük, lehetőség van a pilótával ezügyben egyeztetni. Az élményrepülést csak egészséges és józan állapotban lehet igénybe venni, és a reptérre érkezést követően a személyzet biztonsági előírásai a mérvadóak.

Jelenleg a gépek Székesfehérvár mellől indulnak (Úrhida vagy Őskü), részleteket közvetlenül a pilótával egyeztetve!

Repülés a Balaton felett

Időtartam