Schiller Water Bike S-1 - csak nálunk!

Cégcsoportunk büszkén ad hírt arról, hogy megszerezte a kaliforniai Schiller Water Bike S-1 kizárólagos forgalmazói jogát erre a régióra, amellyel komoly tervei vannak Magyarország folyó és állóvizein. A Schiller Water Bike egy igazi világújdonság, egy prémium vízisporteszköz, amely ténylegesen vízibiciklinek nevezhető.

A Schiller Water Bike rendkívül stabil, nem dől fel, könnyű a fel- és leszállás, valamint az irányítása is. Így egész éven át, akár télen is használható, mivel nem leszünk közben vizesek. Bárhová el lehet vele jutni a vízen, aztán igény szerint megállni, fürdőzni, napozni vagy akár ugrálni róla.

Világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Igazi nemzetközi trend alakult ki belőle köszönhetően annak is, hogy olyan hírességek használják sportolás és kikapcsolódás céljából, mint pl. Charlene monacói hercegnő, Conor McGregor ketrecharcos és számos Forma-1-es pilóta. Előbbi minden évben jótékonysági Schiller versenyt szervez.

Örülünk, hogy térségünkbe mi hozhatjuk el az embereknek a világsztárok új kedvencét, és vihetünk új színt a vízi kikapcsolódás és sportolás világába.

Persze nemcsak értékesíteni fogjuk, hanem ki is lehet majd kölcsönzöni nálunk! Erről hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk!

További információkért, fotókért és videókért látogassatok el schillerwaterbike.hu oldalra.

Íme egy videó az első tesztelésünkről, amelyre december közepén került sor. A nagy hideg ellenére is fantasztikus élmény volt. Hát még milyen jó lesz ezzel tekerni a nyáron!

2021. április 23.