Két helyen is kölcsönözhető a Schiller S1C

A Schiller Water Bike S1C egy prémium vízibicikli, amely Kaliforniából indult világhódító útjára, köszönhetően elegáns megjelenésének, könnyű kezelhetőségének és stabilitásának, amely lehetővé teszi, hogy akár egész éven át használják. Kizárólag emberi hajtással működik, így gyorsabb tempóban vagy hosszabb távon már igazi sportteljesítményt jelent vele tekerni.

Vélhetően ez fogta meg igazán Charlene monacói hercegnét is. Az egykori olimpikon úszó ugyanis rendszeresen ezzel edz, például a küzdősportok szupersztárjával, Conor McGregorral. Sőt jótékonysági versenyeket is szervez, ahol olyan korábbi Forma-1-es pilóták pattannak nyeregbe, mint David Coulthard vagy Nico Rosberg.

Eljött az idő, amikor már nemcsak vásárlóink használhatják ezt a különleges vízieszközt, de bérlésre is van lehetőség, ráaádsul két balatoni helyszínen is!

Tihanyban a Plage 18 strandja, míg Balatonfűzfőn a Zagykazetta Surf Beach (a Fövenyfürdő Strand északi oldala mellett közvetlenül) várja azokat, akik kipróbálnánk a Schiller Water Bike S1C-t.

2021. augusztus 17.